Showroom   info@natuursteenzagerij.nl   +31-(0)85-0804071

NatuursteenZagerij - Keukenbladen voor de vakhandel.

NatuursteenZagerij.nl is onder andere gespecialiseerd in het leveren van aanrechtbladen in natuursteen, composiet en keramiek. We beschikken over een uitgebreid assortiment van Neoltih, Silestone, Dekton en vele andere materialen.

Het doel is om u als vakman een mooi werkblad tegen een concurrerende prijs te leveren, waarbij wij u ontzorgen met een online configurator, monsters en een helpdesk.

Online configurator

U kunt makkelijk en snel uw aanrechtblad samenstellen en configureren in de gewenste afmetingen. Nadat u alle maten heeft ingevuld krijgt u gelijk een prijsofferte van het gewenste aanrechtblad.

Monsters

Ter ondersteuning van het verkoopproces bij uw klanten, kunnen we u monsters aanleveren van de materialen die wij toepassen.

Helpdesk

Wij zijn niet alleen specialist in het leveren van aanrechtbladen, maar kunnen u ook adviseren over het inmeten, het gebruik van gereedschappen en het leveren op locatie. Hiervoor zijn wij op werkdagen telefonisch bereikbaar van 07:00 tot 21:00 en op zaterdagen van 09:00 tot 12:00. Is de vraag niet dringend, dan bellen wij u graag terug via onze terugbel service.
Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden maken wij desgewenst gebruik van beeldbellen, onder andere via FaceTime, WhatsApp en Teams.

Bent u geÏntereseerd maak dan hier een account aan. Heeft u al een account log dan hier in.

Scroll naar boven